AktualityŠport

Policajti, hasiči a lekári spolu hrali futbal

poradna

V športovom duchu sa dnes nieslo podujatie „ Futbalový turnaj bezpečnostných a záchranných zložiek“, na ihrisku mestského podniku Správy športových zariadení v Zlatých Moravciach.

Ako už býva každoročne zvykom, ani tento, v poradí už 15. ročník, nebol výnimkou, kde si svoje sily malo možnosť zmerať vo futbalových zápasoch 6 družstiev.

Tradične sa o organizáciu akcie postará jeden zo zúčastnených klubov. Tá dnešná bola v réžii Ústredného skladu Ministerstva vnútra Topolčianky, v zastúpení riaditeľa Plk. Ing. Dušana Kocúra, člena organizačného výboru Alexandra Bielika, Romana Chrapka a ich Športového klubu polície Topolčianky, ktorému patrí aj celkové víťazstvo dnešného turnaja v minifutbale.

Na druhom mieste skončila Štátna polícia, OO PZ Zlaté Moravce a pohár za tretie miesto si s veľkým prekvapením a hrdo odniesla Mestská polícia.

Futbalové dresy si príležitostne obliekli aj naši páni doktori a statočne obhájili štvrté miesto.

V poradí piaty víťazný pohár získali futbalisti z SBS partner security a so šiestym sa uspokojili členovia Hasičského a záchranného zboru, dúfajúc v lepší výsledok na budúci rok.

Sklamaný však nebol nik. Všetkým z duše vraví známe porekadlo: „Nie je podstatné zvíťaziť, ale zúčastniť sa.“

Navyše nie je zvykom, aby bezpečnostné a záchranné zložky medzi sebou súperili, ale aby spolupracovali a vzájomne si pomáhali.

Niet pochýb, že pri ich veľmi zodpovednej práci, ktorú vykonávajú, bol dnešný deň vypnutím a úžasným ventilom, ktorý každý jeden človek popri svojich povinnostiach potrebuje.

[nggallery id=87]

[hr]

-lr-

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button